Hej eftermiddag.

Igår var det som sagt Gasque (sittning) och det var galet roligt. Bordsplacering som innebar att jag träffade många nya människor, att utmanas socialt är alltid bra. Jag, Erica och Madde hann också prata lite framtid och visioner. Alltid ett spännande ämne och vi tänker så lika angående karriär och egenskaper.

Inga bilder från igår eftersom jag tränar på att vara försktig med mina saker. (aka. inte ta med mig saker som betyder mycket ut på nationer/krogar och andra stöldställen).

Nu ska jag snart iväg och handla middag, och sen ska jag bara vara hemma och försöka plugga lite. Idag är en bra dag.

sittning

Shit vilken inspirerande verksamhetsdag vi har haft. Killen som pratade om HBT var riktigt inspirerande. Mångfald och vad som är naturligt.

Nu har jag gjort mig redo för sittningen som jag ska på alldeles strax. Så jag trycker in lite bilder här med den iphone 3 har har till låns tills min fiiiina Iphone 4 (s) kommer till min hand. Bra dag helt enkelt och kvällen kommer bli ännu bättre med Erica och Madeleine.




Måste rusa, ciao!

att räcka till med tiden. att vara nöjd.

Jäsp vad jag är trött, ibland (just nu) har jag såna där perioder då jag vaknar vid fyra, med ångest. Skolångest så jag inte kan sova. Önskar att jag kunde acceptera "good enough". Alltså att jag kan vara stolt över mig själv att jag klarar alla kurserna och det är bra med g, jag behöver inte prestera mer än så. Jag skriver väl ut de här orden i det här sociala mediet för att jag själv ska förstå och fatta ett klokt beslut om att det duger.

Jag har alltid haft höga krav på mig själv, både med vänner, andra relationer och på arbetet (ja, jag började arbeta skift när jag var 14 så jag har gjort det nästan hela mitt liv). Ibland måste man påminna sig själv om att det man presterar faktiskt duger till. Även om det inte känns så alla dagar.

Nu ska jag starta diskmaskinen(tack och lov för den), lägga mig i sängen och läsa klart en artikel. Imorron har vi verksamhetsdag, om HBT. Eller som min kollega trodde, kbt för det vore mer logiskt. :)

Imorron kväll ska jag umgås med fina vänner i fina klänningar. Skåla in helgen och faktiskt njuta av allt som kallas vardag och mitt liv.

En liten notering.

Så här glad blir man när man har: pratat länge i telen med bästa barndomsvännen, lämnat in hemtentan, ätit sjukt god middag, sprungit 8.5 km i ett fasligt tempo, får roliga events på fb och sist men inte minst tanken på att man ska hem till familj/vänner om endast en vecka!


söndag i solen.

Sitter just nu och sörplar kaffe, hemtentan börjar närma sig sitt slut (bara två punkter kvar att skriva !). Funderar på att ta ett avbrott och ge mig ut i solen en stund.

Igår var jag hemma hos min kollega Linnea på spelkväll. Alldeles lagom kväll med tågspelet (Lisa jag fick 119 poäng, det är ju mycket!= jag vann) ett par glas vin och godis.



Glömde jag säga det? Nu är det bokat och klart. Barcelona, 5 juni tillsammans med Erkan och Maddos. Hej solen, eller Hola España!

Tenta-P!

Hello, nu är jag i tentaperioden igen. Har en hemtenta att avhandla till på söndag och lite kompletteringar på webbdesignskursen som jag måste fixa men det har jag nästa vecka på mig att göra. Är lite ojämn i den kursen, fick vg (u/g/vg) på första uppgiften och kompletteringar på andra haha, men det är svårt att hålla en jämn nivå när man pluggar och jobbar så jag skyller på det.




Shit vilket vårväder det är, veckan har varit bra. Kommit fram till att jag måste köpa en ny klänning till nästa helg. Blev inspirerad när jag kikade i S garderob i veckan. Var på tjejhäng mitt i veckan, nästan glömt bort hur man gör(!) När man är student har man liksom tid med sånt där, träffa vänner på vardagarna och bara äta lite mat, fixa och planera inför kommande helger. Skönt att bli tillbaka dragen i en "ung" vardag igen istället för den här jobba-träna-äta-sova vardagen som är så himla mycket tråkigare.


Got to goo!


Tisdag.

Hej och hallå.

Idag har varit en sjukt lång dag, kom från jobbet vid 18-tiden. Inte orkat plugga så mycket den här veckan, på torsdag är det tenta igen och man kan väl säga att jag ligger i fas så det borde gå bra ändå. (pepparpeppar).

Hela den här veckan kommer gå i ett minst sagt, imorron är det sushimiddag och på lördag är det spelkväll som väntar. Mellan där är det jobb-skola-träna som gäller. Ska betala en gasquebiljett där emellan också. Life goes on eller hur man nu ska uttrycka det, i full fart. Kan ju inte annat än att gilla vardagen när den är så där lagom intensiv.


Fick bilden nedan taggad på fb tidigare idag, behöver jag säga att hela kroppen längtar tillbaka?!



God natt!

hej söndag!

Har precis haft oväntat besök av pappa och Karin som ska till Göteborg på affärsresa. Alltid trevligt med kaffe och en kram men jag kom av mig lite i rapportskrivandet som jag precis hade påbörjat. Ska ut på en löprunda nu istället för att hitta tillbaka till mitt flow.

Kan varmt rek. min underställströja i merinoull från Kari Traa. Underställ i ull kostar lite mer, men det är värt varenda krona. Fin, skön och funktionell.

Allt i ett.


tystnad och ingenting, trodde jag var klar med den sortens beteenden.

Guten morgen. Usch vilket tråkigt väder det är ute idag. Igår var jag hemma hos Sofia och åt falafel för första gången, blev väldigt förvånad att jag tyckte om det. Bra, för jag behöver få in lite mer vegetariskt i min kost så det ska jag definitivt göra själv. Passade utmärkt till sallad dessutom, plus i kanten. Två shotar ute på nationen och jag är inte det minsta bakis, tack och lov!

Idag ska jag ta mig ut på en löprunda och senare måste påbörja min rapport som ska in på måndag. Lugn dag helt enelt. Imorron ska jag Erica och Madde träffas för att styra upp Barceloooona. Våren börjar närma sig och jag gillart!



Tevlig lördag allihopa!

.


Var försiktig när du kasta sten, du kanske upptäcker att du står i ett glashus.




Ikväll har jag hunnit med en promenad och tittat på tv! Fatta den, tv. Var inte igår jag kunde spendera en del av kvällen vid tv:n. Galet skönt att bara sitta i soffan utan en massa möten och deadlines i skolan. Nu börjar kurserna närma sig sitt slut och mest glad är jag för det. Nästa vecka är det tenta igen och sen lugnet ett tag. 



Igår när jag öppnade mailen på jobbet hade jag fått ett trevligt mail från min chef "Jag föreslog dig som representant från enheten till Umeå-konferensen för ledningsgruppen, vill du åka?". Så i maj bär det av till Umeå för första gången sedan jag tog examen och härligt ska det bli. Boende på Scandic och flyg dit/hem för två dagars konferens. Ibland blir jag påmind om varför jag fortfarande arbetar på min arbetplats.



I övrigt har jag haft onsdag i mitt huvud idag, inte tisdag.

time.to.Let.It.go.

Hello, dåliga updates här nu, har ju som sagt ingen vettig mobil som jag kan ta kort med så det känns inte så motiverande att göra inlägg med enbart text. Mobil borde finnas åter om ett par veckor så innan dess får det nog bli så här.

Har iaf haft en lugn helg (galet less på min hosta). Funderar på att åka hem någon helg snart, tror det är dags för det. Behöver komma bort och få lite distans och reflektionstid.


"we are Chamonix!"

Hello, fanns inget internet på Centret så det blev inga uppdateringar. Sedan blev min andra telefon (Iphone) stulen vilket inte känns så kanon direkt.

Men. Förutom all olycka så jag har haft en helt fantastisk vecka i Alpdalen. Chamonix är mig varmt om hjärtat och UCPA-människorna är något speciellt. Varma, trevliga och fina människor. "We are Chamonix" som vi så fint sjöng (läs skrek) på Chambre Neuf.

Strålande sol varje dag så skidåkningen har varit en fröjd hela veckan. Tyvärr så har inte de franska bergen sett snöfall sedan Januari så nysnö var det inte tal om. Känner däremot att jag har utvecklats i skidåkningen och kan hantera offpiståkningen bättre nu. Bra tekniktips av guiden Jean.

Imoron är det åter till jobb och skola. Inte så taggad direkt.

Grattis på födelsedagen T, lät kanon med picknick ute i Öregrund!