När cancer kom och knackade på dörren.
Söndag.

Då var det söndag igen och det känns helt okej. Tillbringade ett par timmar med att skriva klart min essä (i bakistillstånd) och nu har jag precis kommit hem från Tess och hennes numera väldigt fina lägenhet! Ordnig och reda på alla nya möbler tjusigt värre var det där. Blev bjuden på fruktsallad och det var inte helt fel, drack kaffe till det som gjorde mig lite speedad så nu snurrar huvudet fullt av alla idéer till framtiden som ska påbörjas. Ibland är det häftigt hur saker kan länkas samman och skapa något nytt och stort.

Till veckan ska jag träffa storcheferna och ikväll ska jag skissa på lite case. Åh vad livet är härligt ibland, ytterligare en dörr att kliva in igenom. So long.Tenta-P.

Nu är det tentaperiod för oss kog.vetare i Skövde. Vi har en essäfråga på tre delar att svara på. Jag har kommit ganska långt i min tack och lov. Ett flervalsprov att klara. En uppsatsa att skriva med deadline nästa fredag. Sen mina vänner, åker jag hem och är "ledig" en vecka. Ska jobba en vecka på norrlands, ska bli skönt med ett litet break i vardagen.Min nya boplats under tentaperioden. Dricker numera mängder av te, tidigare kunde det bli öl lite nu och då till vardags och what ever. Tänk vad man blir som man umgås, lite läskigt ibland. = Omge dig med människor som får dig att må bra och tar fram dina fina sidor. Istället för att uppmuntra rent onödiga och trasiga beteenden.

Mellan uppsatsskrivande och tentor så hinner man med shopping som tidsfördriv/paus. (Inte alltid så bra)
Nu är jag helt färdigpreppad inför vintern med ny jacka och nya skor. Ha en bra lördag!

HemmaHelg

Helgen hemma var fin. Kort men fin. Kan nog sammanfatta lördagens familjemiddag med: Gotlandstryffel, kantareller, mör hjort, goda ostar, efterrätter med choklad och hjortron.
Vi borde ha familjemiddagar oftare, vi är rätt dåliga på gemenskap i vår släkt men när vi väl tar oss tid till det så blir det bra!Jag hade tänkt att ta lite kort på mig själv och min familj under helgen men jag glömde liksom bort det. Den här tog jag iaf när jag skulle visa J vart jag pluggade och varför jag trivs så bra hemma hos min pappa.!

Pappa håller på att renovera och bygga om hemma hos sig. Nya möbler och fina tavlor som äntligen kommer upp. STORA fönster så man kan njuta av den otroligt fina havsutsikten, Solumshamn.

I övrigt hann jag träffa och gratta Lisa i efterskott, träffa söta Lykke och gå en väldigt fin höst/hundpromenad med mamma + bättre hälft. Och plugga så klart!

off we go.

Nu är jag snart packad och klar. Ska diska och skolböckerna ligger framme.
Im going home!

Baby you're a firework!

Onsdag idag, håller tummarna för att hemåkningen på fredag blir som planerat, lite skakigt på den fronten just nu tyvärr.

Men idag! Har varit en sån himla bra dag. Enhetsmöte, hembesök som var ett riktigt peppbesök efter jobbet for jag iväg och åt sushi (jurister kan det där med kläder när dom kör lite casual) och i väntan på jonas och plugg så drog av mina 6 vardagskm i ett fasligt tempo. Härliga Onsdag!Alla har inte en lika fin onsdag, kram på dig T.

Autumn '11

Ibland räcker det att citera. Det finns människor som vet, och har upplevt precis det man själv har upplevt.
Ibland räcker det så.

"Men hur ska jag någonsin kunna uppskatta så enkla tillfällen som en söndagsmiddag med mina vänner eller ett sms från min mamma eller en blick från någon om jag inte har varit så ledsen. Hur ska jag då kunna finna så mycket lycka i allt det andra om jag inte har upplevt något som verkligen, alltså verkligen rört om mig. Skadat mig. Man måste ha velat dö någon gång om man ska kunna älska livet. Jag är glad att jag mått som jag gjort för annars hade jag aldrig uppskattat tillfällen och människor så mycket som jag gör. Jag hade aldrig älskat att gå till mitt jobb varje morgon om det inte vore för att jag tidigare inte haft ett jobb att gå till. Jag hade aldrig uppskattat att skratta hjärtligt om det inte vore för att jag gråtit hjärtligt. Jag hade aldrig uppskattat när någon är fin mot mig om jag aldrig upplevt tillfällen där någon inte varit det."
Text: devote.se/forni

Du ljuger bättre än vad delfinerna simmar.

Har haft en bra helg! 
Igår var det jen-tesskväll. Vi åt middag, drack vin och pratade. Vi kan konsten att skratta och gråta för att sen skratta igen. Vi var ute och dansade Hela Natten Lång med ett litet stopp på vårat ställe Tilltugg. Det var längesen det var så kul att gå ut! Jag fick som vanligt dansa bugg, väldigt kul. Nu längtar jag ännu mer till December då jag och min bror ska ner till Malmö för då blir det alltid mycket dans, med experten på dans.
Nu väntar en veckas jobb, sen ska jag tillsammans med min moster och co åka hem!
Hem till Härnösand och hem till min fina fina familj!

Fredag, fina fredag!

Igår var vi på Scandic Hotell, konferens hela dagen och finfin middag på kvällen. (Sjukgymnaster, arbetsterapeuter och läkare, från hela landet. Tror vi var runt 300 pers!!) Hann även med en öl på en bar i pausen mellan föreläsning och middag.

Idag har vi hållit kurs hela dagen. Nöjda föräldrar och föreskolepersonal = nöjda arbetsterapeuter och pedagoger!Karma bitch, Karma.

It's gonna be great!Ps.

Jag älskar hyrbilar, särskilt när jag får BMW eller Volvo som luktar ny. Tänk så ytlig man kan vara ibland. Men tänk så härligt när gasen reagerar och svängradien är ljuvlig. Ds.