Tisdag

Hej!
Det är väl mycket på g så jag hinner inte riktigt med den här sidan. Eller, jag prioriterar annat helt enkelt.
Livet rullar, på vissa dörrar stängs och andra öppnas. Så klyshigt men sant. Jag reder mig och tar hand om mig själv. Jag slängde lapparna idag. Tittade snabbt på några ord, och såg bara lögner. Det gjorde att det blev lätt, lätt att bara trycka ner dom i soporna och stänga dörren. Du är borta nu och kommer alltid vara det. Det finns inte ett spår kvar och det är jag så nöjd med. Jag vet att det kommer ta tid innan jag någonsin kommer kunna lita på de där orden som egentligen ska vara så vackra, fina och självklara. Men jag vet att jag kommer göra det. Tills dess lever jag. Jag lever mitt liv som jag har skapat och känner mig stolt över.
Jag är stolt över mig själv.


Don't upset the rhythm! (Go baby go)

Hej och hå, ännu en vecka har gått!
Har hunnit med middagar, tentor, inlämningsuppgifter, samtal med chefer und so weiter.
Ikväll jag har lite spännande planer och imorron är det 90-talsfest.
Där mellan ska jag plugga.
Got to go, life's calling!

wakeywakey!

Ikväll sa vi hej då till vår kära kollega som flyttar hem, hem till skåneland och hem till sin familj.
Med sin familj.
Vilken dröm! Hon.Strålade.Söndag.

Igår var jättetrevligt, psykologstudenter, apotekare och kog.vet.student/arb.ter = intressanta samtal om alkolister och hjärnans påverkan av droger (läkemedel) och begär. Åt kanske universums godaste kladdkaka tillsammans med en sjukt god kaffedrink. Kom hem cirka kl.01 och var väldigt nöjd med det.

Idag har jag pluggat en del. Jag pratade med madde om det där igår. Alltså alltid när folk frågar vad jag ska göra eller så fort jag gör ett inlägg här så handlar det alltid om plugg och skolan. Då sa hon något klokt.
- Jamen det är samma för mig, men jag nämner det så ofta för det är inte betungande som det kanske kan låta. Det är en del av vardagen Och man hinner med annat också, även om man inte nämner det.
Jag pluggar istället för att titta på tv. Imorron ska jag åka till Östhammar och påbörja två veckors tidsregistrering. Kul, verkligen. Ska försöka hinna prata med min chef också. Viktiga saker.

Middag!

Nu ka jag rusa iväg på middag!
Har hunnit med lite plugg och 7.5 km löpning. Bra dag!


LördagNu ska jag försöka läsa lite artiklar, vaknade sjukt utvilad idag. Senare är ikväll middag med Erica, Madde + lite fler folk och eventuellt utgång på det. Var så längesen jag var ut nu! Ha en bra dag, Kram


friday I'm in Love.


jorå, det går bra nu

I vår grupp7 är vi duktiga på att höja oss själva:

R: Jag tycker dessa delar inom neurovetenskapen har en stor avgörande och övervägande roll för att neurovetenskapen borde räknas som en delvetenskap enligt min åsikt. Jag tycker jag är nöjd än så länge
Je: Jag tycker också det :)
Je: Jonas, har du någon åsikt?
Jo: Jag har massa åsikter :P
Jo: jag tycker ni är bra
Je: Rätt åsikt ;)
R: Jag tycker jag är nöjd än så länge
Torsdag, solen skiner idag.


Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre.


onsdag.

Jag har funderat så mycket över den här sidan. Ska jag spärra den ? Alltså det är ju inte direkt så att jag skriver för någon annan.
Ibland önskar jag väl bara att jag kunde skriva mer fritt. Utan att behöva bry mig i vem som läser och inte har rätt att veta vad jag gör eller inte gör.


Jag borde ligga i sängen och sova nu. Jag har knappt pluggat ikväll men jag har skrattat så mycket. Jag har suttit framför den här datorn och tiden har flugit iväg. Verkligen flugit iväg. Jag är väldigt lycklig i min nyfunna vän. Musik är ett redskap till så mycket. Jag har äntligen premium nu och är tusen låtar rikare.

Allt jag försökte få fram nu är väl, jag mår bra! Alltså jag gör ju det. Jag har så länge väntat och egentligen längtat efter det här. Det var inget jag kunde göra själv, det enda är väl att det borde ha skett för sex månader sedan. Inte för för några dagar sedan. Det är något jag aldrig kommer förlåta.
Det Var Så Själviskt. Jag ska ta hand om mitt hjärta nu framöver, inte låna ut det till någon som inte tänker vara rädd om det.

Att inte räcka till. När det är dags att ge upp.

Söndag idag. En dag har gått. Tomhet är väl ordet för mig. Tårarna finns inte där på samma sätt som tidigare. Tror de tog slut för längesen. Kan det vara så att man har en mängd tårar att ge olika saker/människor? När tårarna är slut så är det kanske ett tecken på att man borde vara färdig. Klar att gå vidare.

Det är så svårt att förstå hur någon kan lova och övertyga, för att sedan försvinna igen. Upprepa samma beteende gång efter gång. och göra det så lätt? Att svara med tystnad och ingenting. Att pissa på det som vi tillsammans försökte bygga upp.

Ska sätta mig och lyssna på några föreläsningar idag, sen pausa för att promenera med Madde. Senare ikväll ska jag träffa Tess och promenera lite till.

lördag.

Jahapp, då var det dags igen. Dags att kravla upp ur rännstenen och ställa sig på fötter igen. Jag är tom och känner mig nästan förlamad i kroppen. Det är så mycket jag kommer sakna men det kan jag inte göra något åt nu. Allt är sagt (eller inte sagt) och allt är gjort. Nu är det dags att på riktigt lämna allt bakom mig.

-Jag ska eventuellt åka till Vietnam över nyår och vara borta två veckor med en väldigt fin vän.
-Jag ska åka till Franska alperna i slutet på februari.
-Jag ska kämpa mig igenom utbildningen.

Den här gången ska jag inte fokusera på att gråta. Den här gången, den sista gången ska jag fokusera på att göra. Har ju en del att fokusera på!

on the bus

Sitter på bussen just, på väg till min bfriend. Har läst en hel del av min litteratur (skönt!) Väldigt intressant faktiskt, känner mig toknöjd över utbildningen so far. Har även haft lite kontakt med mina gruppmedlemmar. Den ena, tjejen är från Gävle, verkar trevlig men lite hispig..killen som bor i sthlm verkar ha koll på läget vilket känns väldigt skönt, lät trevlig i telefonen. Vi ska nog få ihop ett arbete innan fredag.


Ikväll vankas det lite vin och ost, blir nog mysigt. Är så trött på mitt eget humör, upp och ner som en jävla jojjo.

Ha en bra kväll!

lördag

Igår var väldigt bra, middag och vin med fina vänner. Vaknade tidigt idag. 08.00. Har hunnit med mycket redan nu: ätit frukost och lunch, sprungit, träffat en gammal bekant, läst i min studentlitteratur.


Hemma hos min pappa i somras. Ibland saknar jag att bara kunna hem, att bara kunna åka över dagen och säga hej och få en kram.