hello!

Är lite seg här än, men det kan vara lite trögt att komma igång då rutinen inte finns där längre.
Har hunnit besöka Flips i Nottingham (trodde, till två dagar innan avgång att det var Birmingham hon bodde i men icke!) Var riktigt nice, åkte vid rätt tidpunkt för punden stod bra i kurs med den svenska kronan! = shopping!

På lördag flyttar Tess upp till Uppsala. Äntligen säger jag! Fredag är det eventuellt utgång på kartan, sen lördag ska jag möta upp tess för att hjälpa henne flytta in i lägenheten, avsluta kvällen på Tsatziki, en Grekisk restaurang. Blir fint!
 
Gammal bild, min kära dörr från Umeå i bakgrunden.


Hösten

Alltså jag måste medge att jag gillar hösten, eller det kanske bara är denna höst?
Iaf så har jag ju givna planer att se fram emot så det är kanske inte så konstigt!
Det mesta smäller i november!
Inleder sista helgen i oktober med en liten trip till Birmingham, mmm! För att hälsa på min kära Flips!
Sen flyttar ju Tess upp samma helg vilket känns helt galet bra!
7 nov, ska jag tydligen på bal (!) när var den senast? Studenten kanske, om man inte räknar banketten förra våren (vilket man givetvis inte gör haha).

Och sist men inte minst så kommer ju förhoppningsvis Lajs ner denna helg och förgyller min vardag!


Kanon!


Ps. Detta är kanske det godaste jag någonsin ätit. Min bror bjöd på riktig Champange, löjrom och räkor när vi hälsade på i Malmö.

it's spotify baby!

Ja, nu äntligen har jag installerat och reg. mig som användare på den Spotify-inbjudan jag fick för ett halvår sedan! Jag kan verkligen inte fattat varför jag inte gjorde det direkt, eller jag kanske vet kanske men ändå. Så onödigt!

Nu är det höst, jag är tillbaka.


Igår var jag i Stockholm, det var otroligt trevligt men otroligt jobbigt att åka tillbaka till Uppsala och tänka på den svunna tiden som nu är borta.