31/12, 2009

Nyårsafton! Jag är tillbaka i Uppsala, åkte ner igår med flyget.

Idag har vi fejjat och ordnat med nyårsmaten här hemma, jag, Hanh och Erica. Tror att kvällen/natten blir riktigt fin! Pratade med Tessan tidigare och det vankas lite nyårslöften för en gångs skull. "Löften är ju till för att brytas..?)hm.
Gott Nytt År!


it has been done.

Sitter hos Tessan i hennes legga. Dags för flytt imorron för hennes del. Vi (läs:Tess) har packat hela kvällen och druckit lite vin till det. Snackats om det ena och det andra. Jag har gjort mitt telefonsamtal idag. Slutade med att jag fick luren i örat. Gött! Perfekt avslut nu när jag tänker på det. (?!)


Samma bild som på tessans blogg idag.

Imorron fredag. Så nice!

release me/vår sista dans

Vi åt jordgubbspaj och såg Coco Chanel-filmen igår, den var över förväntan!  Trodde att den skulle vara lite seg men den var riktigt bra och så fina kläder de hade i filmen. Önskar att de funkade här och nu också. Men kanske lite för franskt för Uppsalas Nationer på lördagkvällar haha!

För övrigt så var det skönt att inte vakna upp bakis idag! Har varit på combat och fick lite nytändning på det faktiskt. Sist jag körde det var i Umeå på IKSU för kanske två år sen?!

Dags att ta tag i det där.

Imorron är det måndag och sista veckan innan ledighet i ungefär två veckor. Gud så skönt! Bra att ha ett jobb där man själv kan bestämma hur/när man ska jobba!


Förra Lördagen

Kollade mobilen tidigare, hittade en lustig bild från förra lördagen!Fan vad less jag blir på att jag ALLTID ska översträcka mina ben, inte så fagert haha!

You don't know.

Lördag.
Jag har fått höra att jag har lite utav en "kort stubin". Vet inte riktigt om jag håller med, men jag antar att allt är relativt!

Ska försöka kila iväg till gymmet men jag är lite omotiverad. Ikväll ska vi iaf titta på film här hemma, blir en lugn helg och det känns ganska skönt. Har varit så otroligt sliten de senaste veckorna. Det är svårt att prioritera sömn ibland.

Sofia Karlsson - Flickan och Kråkan. En klassiker men den är fin.

"lagomt en fredag som denna.."

Det blev ju inte riktigt "bara bio och hem". Efter bion drog vi till Oasia och drack lite vin, träffade lite folk och det slutade med att vi var på BJ och dansade innan det var dags för hemgång. Men ändå, allt var väldigt lagomt!

Snart ska jag möta tess för en promenad
Sen lunch/stan
lite jobb
Melissa horn
Utgång

och just ja, Filmen var bra (Bröllopsfotografen alltså) rolig med både ljusa och mörka inslag.

it's friday baby!

Ja, fredag idag alltså. Har varit och tränat spinning och core efter jobbet. Känns rätt skönt att börja helgen så. Har ju inte direkt hunnit med någon annan träning denna vecka.

Nu snart ska jag iväg på bio med Tess, det blir Bröllopsfotografen. Lagomt en fredag som denna.


Random klänning från Åhléns.

Ha en bra kväll. Adjöken.

Med ena foten långt jäkla utanför

Ibland blir man så där less. Idag har varit en sån dag. Fan, vissa personer ska man hålla utanför sitt liv helt enkelt.


Annars då?
Jo jag har tonat håret, mörkbrunt.


Kanske inte världens bästa bild men mobilen är den enda jag har som kan ta kort!


På lördag ska jag och Tess gå och lyssna på Melissa Horn, ska bli sjukt bra. Har LÄNGE velat se henne live.