7/01

Hola el bloggos.

Idag är det torsdag. Jag har varit på jobbet och känt mig lite produktiv. Hade lite utav ett "flow" men det försvann då skrivaren bestämde sig för att inte fungera. Ibland blir man total-less på helt onödiga saker. Vad är det att bry sig om egentligen?


Jag kan faktiskt ärligt säga att den här veckan inte har varit den bästa. uppochner-vecka. Mest ner. Även om onsdagen var jättefin så slutade allt så konstigt och fel. Inte bara mitt fel dock. men andra sidan verkar tro så.Klänningen har jag fått från fina Lisa och JossaHalsband från mor och far (Don't mind the hair).


halvdag

Ja, idag jobbade vi bara halvdag. Drog till SATS och kom fram till att vi inte har några muskler kvar, känns väl inte helt ok nu när jag tänker på det. Chamonix om cirka 7 veckor och då måste jag ha lite muskler för att inte dö av muskelvärk dag nr 2. Finns energi och motivation på burk?


Ska möta upp Tess senare för lite vin på stan, vi är ju trots allt lediga imorron. Detta måste firas med lite vin. Helt klart.


För övrigt är jag lite uttråkad för tillfället. Ge mig lite spänning i vardagen tack.

You don't know me anymore. Jag måste gå nu.

Söndag. Jag har snöat in på Lisa Ekdahl igen. Hon är så otroligt bra, fast hon är som bäst på svenska.


Vissa låtar snöar man in på mer än andra. Men en sån får ni inte här, det blir så otroligt töntigt.

Ni får en gammal goding istället, enjoy:2010

Nytt år, bra år?
Hoppas.

Var och kollade på Avatar ikväll, ganska söt film ändå. Känner mej fortfarande lite sliten från nyår så det blir nog sängen snart. På måndag börjar jobbet igen men det är bara 1 1/2 dag för sen är det lite ledighet igen. SKÖNT.

Uppsala känns lite kallare och tystare än vanligt. Tar ju lite tid för mig att anpassa mig till olika miljöer (Härnösand-Uppsala). Kommer väl snart in i matchen igen.