"Jag vill inte att du ska komma över det här."

Det gjorde ont att köra bilen hem. Hela vägen gjorde ont. Jag såg platserna där vi brukade stanna och köpa kaffe. Jag brukade le tyst för mig själv, över hur fint allt kändes. Den här gången tänkte jag på hur han skulle varit irriterad över alla husvagnar och släp som gjorde trafiken långsam. Jag tänkte på dig, och jag tänkte på mig. Framför allt så tänkte jag på oss. Det som var vi.Jag längtar så till den dagen jag kommer tänka och känna: Javisst. Det gick över. Hur kunde jag ens känna så starkt? Jag längtar också till den dagen jag inte behöver vara rädd att jag inte ska orka stå emot. Jag vill med lätthet kunna stå emot ord som jag vet inte betyder något för den som säger dem.


Livet är konstigt. Svårt att förstå ibland. Men det rullar på, lika fort som vanligt. Även om det inte känns så.
Jag jobbar, tränar och läser min sommarmatte. Till helgen ska jag på husfest al á gymnasiet. Det kommer bli en bra helg med vänner från förr. Dricka vin, prata minnen och skratta åt allt dumt vi har gjort.
Livet går vidare och jag med det.


Man skadar inte någon man älskar.

Allt är slut och jag är trasig men jag är äntligen fri.
Jag vet att jag är värd mer.

Nu åker jag hem till min fina familj och vänner. Ha det gott så hörs vi igen.


 söndag.

Back in town. Lägret var bra. Helgen har också varit bra. Har varit hos min moster i sthlm och ätit middag på Tzatziki med vänner. Måndag imorron, 4 dagar kvar.
packad och klar.

Nu är allt klart. Väskan är packad och imorron åker vi.
Sen är det bara fyra arbetsdagar kvar tills jag åker Hem. Jag blir så glad när jag tänker på att jag ska få åka hem. Äntligen hem. Äta pappas mat vid havet. Vad jag saknar havet.
Bara vara hemma och bara vara trygg.Vi hörs.Igen och igen, och igen och igen.

Uteblivna sms och samtal som aldrig kommer. Tomma löften. Först kommer ilskan, att vilja slå. Hårt. Så hårt så han känner den smärta som jag känt så länge. Men jag vet att det inte går, för man gör inte så.
Sen kommer tårarna. Numera rinner de så stilla. De rinner mest för att jag är så besviken på mig själv. Jag hade ju bestämt mig det var nog nu. Du skulle inte få göra mig ledsen och besviken mer.


Jag vet ju egentligen hur det ligger till. Telefonen ringer inte. Det kommer den inte göra heller. Det där sms:et som borde skickats finns inte i min telefon när jag tittar till den igen för tionde gången. Jag är så besviken på mig själv att jag tittar igen.


Det kunde tydligen ta ett år, säger dom som vet. Jag räknar ner och hoppas att jag inte behöver räkna så länge som ett år.

kommer solen fram kanske?

Jag älskar känslan när man står i ett supermarket utomlands och handlar vatten och frukt, inför att gå till beachen.
Det är nåt speciellt med supermarkets utomands. Jag gillar dom skarpt.


Ska snart iväg till sats, sen ska jag räkna lite mer matte. Hoppas att solen vill titta fram också så det går att sola lite.
Thats my sunday.Jag och Madde lärde oss liggande stolen igår, vid 25 års ålder. Vi pratade dyslexi och dåligt arbetsminne också. I övrig gick vi på långpromenad och senare på kvällen gick vi till en nation där vi åt middag och drack vin. Otroligt härligt att kunna äta middag ute, i bara klänning och ingen långärmad tröja. Det Är Sommar.

fredag

Äntligen fredag. Veckan har varit lång fast den bara var fyra dagar.
Idag var hej då stora-chefen-dagen. Christoffer Gillberg föreläste om Autismspektrum. Intressant.Jag har precis kommit hem från Sats, löpning. I helgen ska jag räkna matte och sola. Måste skynda skynda igenom kursen. Jag ska träffa Madde också. Blir en bra helg. Middag eller Brunch på v-dala kanske?
ciao.

Torsdag. Snart helg. Sen Wässarö. Då är hjärnan upptagen.

Har spenderat eftermiddagen i bilen. Jag.Längtar.Hem.Jag.Längtar.Härifrån.
En månad borde jag klara det på. Sen är jag tillbaka igen. Augusti. Hon sa oktober till mig. Men jag ska satsa på augusti. Det är närmare. Det känns humanat iaf. Oktober är alldeles för långt borta just nu.Jag är så jävla less på det här nu.

Idag var en lång dag. Jag längtar iväg. Jag längtar så till Malta. Min bror ringde precis och sa att han följer med. Känns så kul. Eventuellt följer min andra storebror också med. (Ni borde ha lyssnat på mig direkt (som vanligt:) ).
Vi funkar bra på resor ihop. Vi blir liksom ett bra team.


Men åter till idag. Jag fick sms av Madde som skrev att vi skulle äta på Taket idag. V-dalas Nation. Mycket trevligt. Jag, Madde, Erica och några apotekarvänner som senare dök upp. 


Började läsa min preppmattekurs idag. Jag anmälde mig till den första men jag önskar att jag fick tid till de andra två också innan hösten kommer. Första är 5 hp, del två är 3 hp och sista kursen är 7.5 hp som är en högskolemattekurs. Intro.


Jag vet att det inte låter rimligt, men det vore himla bra att hinna nosa lite på alla tre. Hinna klart en vet jag att jag gör. Gärna två, och nosa lite på den sista iaf..


Sofia Karlsson, hon har så himla fin röst. Gammal låt som fortfarande funkar.

drömvärld

"Akta dig. Försvinn inte i din drömvärld och gör om den till din verklighet". Goda råd som är svåra att följa.

Jag läste tidigare en text om drömvärlden, den där världen vi försvinner till för att glömma såren från verkligheten. Det är så lätt att öppna och kliva in. Jag får ofta små triggers som gör att jag försvinner iväg. Det kan vara när som helst. Enhetsmöte, någon som nämner ett speciellt ord. Sen är jag borta. Jag är borta flera minuter.


Ofta åker jag tillbaka i tiden. Annars åker jag till en framtid som inte existerar, en framtid som jag sedan länge försökt lämna bakom mig. Ofta är det morgon, jag har en famn runt mig. En famn som vaknar och drar mig nära intill. Ger mig en puss på axeln. Jag ligger helt stilla. Sedan vänder jag mig om och möter en fin mörk blick. Sen tar det stopp. Jag springer ut till verkligheten. Men jag tittar in igen, ofta. Spolar tillbaka och spelar upp scenen igen.

tacos

Idag har jag hunnit med, löpning på sats, mys, promenad med fina Madde och nu är det dags för tacos med duktiga Lisa. Mycket bra dag helt enkelt!

Lördag!

Nu är det lördagkväll. Jag och Lisa(fisa) ska på Bergams (?) och äta skaldjursplatå.
Jag köpte en ny klänning idag. Här är en bild på den:
Ha en fin kväll, det ska vi ha!

note to myself

När jag fyller 25 år önskar jag mig ett piano till lägenheten, plus stämning av det.


Kom ihåg det!


Torsdag.

Töntig låt men jag hittade ingen annan.

Onsdag

Den senaste tiden har jag varit så sjukt sugen på sushi, varje dag.Uppsala har fin sushi.

Lisa, om du ser det här. Jag röstar för att vi ska äta sushi i helgen. Även fast det är ris i.
Jag har kommit igång med löpning efter förkylningen, känns mycket bra.
Inte mycket folk på gymmet så man kan glida runt där länge och träna precis som man vill utan att vänta in.

Imorron ska jag jobba en sväng, sen invänta Lisa som kommer på besök ihelgen.