snart fredag!!

Tomt här på bloggen (känns som att jag skriver så i varje inlägg..)

men vardagen gör ju liksom sitt, just nu håller jag på att avsluta en tentaperiod (fy h-vete vad jobbigt det har varit den här gången..) och imorron ska jag till jobbet en sväng innan jag hoppar på tåget till Göteborg! (äntligen!)
 
 
Hittade precis den här gamla bilden (gillar den skarpt!). Den passar ganska bra idag, jag och Tess gick på en pw idag och då kom svunna tider upp för en stund. (var sak har sin tid kan man ju säga!) Det tempot vi hade där och då skulle vi inte palla idag, och tur är väl det!
 
 

Lördag i Uppsala

Alltid ska det vara nånting i livet som skakar om (eller är det kanske jag som ser till att det skakar om lite nu och då?) I onsdags krockade jag med en bil som gjorde att jag blev rejält chockad. Tog två dagar att landa och polisen ringde och gav mig en böter på två tusen kr. tackarrrr...(!) Förstår faktiskt inte riktigt syftet med med bötern men polisens rutiner är ju inte alltid så logiska.
 
Men. Idag vaknade jag på det bästa sättet. (Eller jag vet Ett bättre sätt) men för att vara förutsättningarna så var det himlarns mysigt. Pling i telefonen med ett fint sms tidigt på morgonen. (what to say?)
 
 
Jag har pluggat en del idag men nu sitter jag fast så jag får vänta med programmeringen till måndag då jag förhoppningsvis får svar av läraren via forumet angående varför koden inte fungerar som jag vill. (börjar närma sig slutet nu iaf!!!
 
Snart ska jag till T för spelkväll och lite vin. Ska bli jäklarns trevligt. (och skönt med paus i plugget)
 
 
Ha en fin kväll!

fredag

Att vara ledig innebär, lång frukost. Knappra lite kod i lugn och ro. och eftersom jag har gått från clueless till lite koll tänkte jag faktiskt fara iväg till bikupan snart och leta lite prylar till mitt hem. (Ska ju snart få min älskade dörr!!) så jag tänkte fira med att köpa ett skoställ. Har fått höra "vilken skohög du har.." ett par ggr nu så jag antar att det är dags. ehum. Har dessutom två kassar med kläder som jag ska lämna där. Ut med gammalt in med annat. ^-^
 
så här ser jag ut när jag fredagsledig här hemma på förmiddagarna! Kan ju inte annat än älska dessa fredagar. 
(och det där med den sänkta lönen) Det fixar sig, jag går ju inte minus och allt utöver det är ju faktiskt kanon!
(har man levt på studielån i över tre år så vet man hur man ska vara ekonomisk!) För att fira detta ska jag köpa mig ett nytt kylskåp som har en kombinerad frys samt ett par fina skidor om jag hittar ett par som passar mig!
-__- (<----söt groda)
 
 
Igår fick jag ett otroligt hemskt besked från en fin kollega. Ta hand om era nära och kära medan de finns här. Ibland vill man bara svära åt livets svåra sorger och prövningar.

Precis vad jag behövde!

åh vad härligt, fattade en till liten grej i programmeringen som faktiskt har känts som kinesiska hela veckan. När man (läs jag) pluggar den här kursen pendlar känslan mellan hopp och förtvivlan, mest förtvivlan hela tiden. Det är så galet jobbigt att inte förstå vad läraren vill att man ska göra, men när man förstår lite steg för steg så släpper det sakta och allt blir så mycket enklare.
 
Det kommer aldrig bli en programmerare av Jenny Edin den saken är klar. Eller. Man ska egentligen aldrig säga aldrig, det är något jag har lärt mig men med högst sannolikhet kommer det inte bli det iaf. Den där känslan av förtvivlan finns alldeles för ofta för att det ska vara värt de gånger man fattar som då ger en liten kick att fortsätta framåt. (den där kicken är en ganska konkret grej att man faktiskt lär sig saker och det är ju nice iaf). 
 
Oj vilket svammel. Nu ska jag snart iväg till en nätverksträff för oss som är utbildade i PRPP. 
 
 
 
 
 

onsdag

En dag kvar. Sen helg. Har väl fått hemlängtan igen. Så funderar på att röra mig uppåt i landet om ett litet tag. 
Räkkväll med vin (röstar jag för Lisa!) pussa på hundarna och bli lite bortskämd med god mat. och ffa klinka på andra tangenter än på datorskrivbordet (!) fasen vad jag saknar mitt piano ibland och spec nu. Spotify är liksom inte riktigt samma grej. Imorron aw med pendlargänget från Easthammer!