Att leva livet

Sceeenshot från Facebook får berätta vad jag haft för mig de senaste dagarna. Nu är jag på väg till härnösand där jag kommer spendera helgen med begravning och tenta. Hörs och ha det fint så länge.


snabb onsdag

Hej och god morgon. Idag är det planeringsdag (därav lite sovmorgon).
Ger två snabba den här morgonen: 


Ett steg framåt





Idag är det träningsfri dag, inte ens en promenad är jag motiverad till och då känns det ovärt. Det ska kännas skönt/kul med pw:s eller träning. Annars får det va.

Hur vanligt är det att benen får färg men inte magen? Suck, hur tänkte min hud där..
Har iaf spenderat dagen med att sola innan det sedvanliga grupparbetet kickade igång. Idag kom vi iaf ett stort steg framåt. Skönt. 

(Igår orkade jag faktiskt se hela Eurovision, men när det var slut snabbt hem (roligt sällskap...!)

lördag i lite bilder.

Idag har varit en helt vanlig lördag. Jobbfesten igår var kul, träffades hemma hos en kollega och tog en fördrink på hennes balkong. Det var ju liksom perfekt väder för en drink på en solig balkong 6 våningar upp! Gick dock hem ganska tidigt för jag var så trött efter jobbveckan.

Idag kickade jag igång dagen med en god frukost, äter tom hårdbröd på helgerna när jag hinner sitta ner och äta en längre stund.




Sen blev det en löptur (8 km), svalare idag så det gick bättre att ta sig runt än igår. puh!



Sen dusch och målade mina tånaglar (det händer iiiinte ofta kan jag lova) och hoppade i lite andra kläder. Hann ligga ute på innergården och läste lite. Sen har jag haft grupparbete ett par timmar (är g.a.l.e.t less på det här grupparbetet nu kan jag lova. Ge mig sommarlov och ge mig Barcelona nu tack!)





Ja, det var väl min lördag i en kort sammanfattning.


Nu ska jag ta och hoppa i ett par jeans istället och gå iväg till Erica, ikväll ska vi äta popcorn och se Eurovision, synd att det börjar så sent bara 21 (hur tänkte dom där..?) Lär ju inte orka vara vaken och se hela, hm.

Tapas med Buzzador


Idag fick jag ett buzzadorpaket, glömde berätta det. Santa Maria släpper ett tapaskoncept och jag med ett par vänner ska provsmaka. Tyvärr hade en del grejor förstörts på vägen till mig.
(Usch vilken sunkig kvalité det blir på mobilbilder..)

Inställd promenad.

Hej och ursäkta min galet smutsiga spegel..(!)



Har precis skyndat hem från jobbet efter lite övertid idag. Egentligen skulle jag Madde och Erica gått på pw men jag fick tyvärr ställa in det eftersom jag har en presentation till skolan att lämna in i kväll. (Äntligen sista kvällen med ena grupparbetet, tjoho!)

Så, istället för att promenera idag ska jag tvätta och plugga. Efter drygt två veckor utan tvätt så börjar högen likna Mont blanc. Måste ha en ren klänning till imorron för då är det sommarfest med jobbet. Ska bli kuul!

Tisdag at Work


God förmiddag, herregud vilken sommarkänsla det är i uppsala! Sommarskorna är på och igår beställde jag nya converse eftersom de inte hade min strl i Sthlm när vi var där för ett par helger sedan. Ha en fin dag!


munta.

Godkänd!! Hur skönt som helst!


Bild från min och maddes romresa! (tyckte den passade idag) Om cirka två veckor åker vi igen, åh vad härligt :)

middag för mormor.




Igår hade vi syskon Edin (plus flickvänner såklart :) en middag för mormor. Våra föräldrar med respektive var iväg på något som kallas för Matstafetten så vi hade huset på gulsparv inklusive mammas webergrill till vårt förfogande så helgrillad kyckling stod på menyn.

Däremot fastnade inte vår kära mormor på bild men det kanske dyker upp andra tillfällen. Hon är rätt kameraskygg vår mormor. Middagen blev iaf väldigt sen men ack så god.


Nu är jag åter i Uppsala och insåg på tåget ner att jag har en muntlig tenta imorron. ehum.. Får ju se hur det blir med den saken. Har iaf förberett mig bäst jag kan nu på kvällen. Så jag hoppas det ska gå vägen. I värsta fall så får jag ta en omtenta.

Dags att sova, Östhammar imorron. nattinatti.

fotostund med Emmas kamera.



Idag har jag fått en introduktionskurs i hur man hanterar en systemkamera av min lillasyster. Jag ska ju att köpa en men innan jag gör det måste jag ju veta lite om hur det fungerar och vilka funktioner jag tycker är viktiga. Mitt mål för sommaren är att köpa en ny dator och systemkamera och bli insatt i både illustrator och photoshop, man vet aldrig hur framtiden ser ut och som kognitionsvetare (interaktionsdesigner eller frontutvecklare är det bra att kunna det där, vilket inte är mig emot. Det är ju skitkul!)

Ikväll ska vi iväg och äta middag hos mammas Pär, jag har faktiskt aldrig varit hem till honom så det ska bli lite spännande. Ha en fin kväll, det ska jag och min familj ha.

tre dygn på sjukhus.


I måndags hoppade jag på ett tåg, raka vägen till Sundsvall och sjukhuset efter ett samtal med min mor. Morfar hade blivit betydligt sämre än man trott och det var dags att säga hej då. Vi har vakat i tre dygn och inatt somnade han in. Att vaka är surrealistiskt och så mentalt uttröttande men jag är glad att jag fick vara med på den här resan.

Bilden är från julen -11. Visst var han vacker min morfar.

 


lördag och full rulle.

 

 

Jonas tittar på hockey samtidigt som Emelie fixar hans hår, könsroller??..

Nu ska vi åka till sthlm och shoppa lite, jag ska köpa ett par vita converse för mina är allt annat än vita sedan champangegaloppen på valborg.

 

Ha en bra dag.


leukemi och cancer. cancer och leukemi.

Då var det dags igen. Nästa person på anhöriglistan. Hade iof det på känn att något skulle smälla till snart igen. Lilla morfar den här gången. Så nu är det flygbiljetter bokade för hemgång på onsdag. Morfar har iaf haft ett långt liv, precis så som det är meningen att man ska ha. Så för den sakens skull känns det naturligt.


Snart kommer bror hit och jag sitter och klurar på vad de kan tänkas vilja ha för kvällsfika. Emelie pratade om chilifrästa räkor men något sånt avancerat kommer det inte bli en dag som denna. Tips någon? Hämtmat kanske...

jäsp

Åh vad jag är trött, sitter och kikar på Revenge men jag ska nog ge upp och sova istället. Har varit en lång men bra dag. Vi har haft yrkesträff på jobbet (alltid mycket trevligt med obligatoriskt fika) och eftersom yrkesträff innebär start kl 09 så hann jag med en löptur imorse, tur var det för sen har det regnat heeeela eftermiddagen.

Efter jobbet gick jag och Maddos på en promenad, sen dess har jag suttit här och skrivit med J och kikat på kurser/utbildningar samt skrivit lite på ett av mina grupparbeten. Ganska slapp kväll helt enkelt.



Ser ni min bästa Chamonixtavla i bakgrunden? Världens finaste Chamonix och världens finaste minnen på väggen hemma hos mig!

eyes

Hej.
Nu äger jag mina första glasögon. Läsglasögon. Känns väldigt bra och mest känns det skönt för mina ögon.
Jag har alltid sett mig som en person med glasögon men jag har aldrig haft några, så det här känns bara väldigt rätt.

När jag har lite vin i kroppen, (spec på ett dansgolv) brukar jag sträcka mig efter de glasögon jag ser, nu ska jag sluta med den saken. Jag har ju mina egna!



hej.
För övrigt är det ett stort orosmoln just nu så jag är redo att åka hem till Härnösand om det behövs. Men har också anmält mig till en mottagning. Det är dags för mig att gå dit nu och prata om mina toppar och dalar, varför jag är så arg/glad/ledsen i en jättekarusell, och framför allt varför jag är så besviken och rädd.

Men, jag är på väg tillbaka till mittlinjen. Så hej och välkommen.
Nu äger jag mina första glasögon. Läsglasögon. Känns väldigt bra och mest känns det skönt för mina ögon.
Jag har alltid sett mig som en person med glasögon men jag har aldrig haft några, så det här känns bara väldigt rätt.
När jag har lite vin i kroppen, (spec på ett dansgolv) brukar jag sträcka mig efter de glasögon jag ser, nu ska jag sluta med den saken. Jag har ju mina egna!

-

Jag lever, men det är inte riktigt läge att bloga just nu. Därav att det är så tomt här nu en stund. Jag har mina toppar och dalar, de senaste året har de blivit djupare och högre. När dom påverkar mig som bäst behöver jag fokusera på vardagen.



Hörs snart igen när jag är på mittlinjen igen.