back to norrlands

Jag jobbar på norrlands trä denna vecka. Ska ju flytta snart så det kan ju vara en fördel att kunna betala hyran.
Veckan har väl inte fått den bästa starten men snart är den slut. Längtar tills jag inte behöver gå och vara nervös inför allt.

Lördag drar jag iaf, har ingen aning om när jag kommer tillbaka. Tänkte försöka ta ledigt en vecka i sommar om jag har möjlighet till det, men jag vet inte än. Återkommer när jag vet mer. hej.

tjoho!

Nu är det kirrat, jag har någonstans att bo när jag kommer ner till Uppsala! 900 m till jobbet. Så skönt! Ska bika till jobbet (inte till Östhammar då).

Börjar på Måndag och två veckor kl.09 skönt med en lugn start.Ser en aning aningen arg ut!

I helgen ska jag på Nations os, ska bli spännande haha. Lite sittning på lördag också, det kan jag behöva. Lutar åt att jag kommer upp till Härnta för en "vår svoare (?)" också senare i vår, måste bara kirra en kläning som går under knäna först!

Latah people.

D!

Jag klarade min första engelska tenta! Så sjukt nöjd över mej själv, fick ett D. Var väl kanske inte det bästa betyget men jag är helt nöjd med tanke på att jag inte ens visste vad ett adjektiv var för 7 veckor sen!

Känns riktigt bra att lämna kursen utan rest som jag aldrig hinner göra om.

Har fortfarande inte hittat nån lägenhet, men letandet fortsätter och jag söker väl i princip alla lägenheter som kommer ut på blocket. (Lite desperat här borta) Börjar ju jobba som arbetsterapeut snart, börjar bli nervös!

Pratade med lindabinda tidigare idag och jag längtar tills jag får se hennes lägenhet och inflyttningsfesten.
Blir nog sjukt nice!


Hittade en gammal bild från studenten. Så här såg jag ut den 6 juni 2005 i regnet.


fredag.

Ikväll blev en lugn hemmakväll med let's dance och glass med hallon. Antar att det blir lite mer av sånt när jag flyttar ner till Uppsala första tiden haha!

Jag ska ju som många numera vet börja jobba på Habilitering och hälpmedel i Uppsala, med delad tjänst i Östhammar. Det är en tills vidare tjänst och det känns jättebra att äntligen ha ett jobb! Ute i Östhammar kommer jag dela kontor med två sjukgymnaster och inne i Uppsala delar jag rum med andra arbetsterapeuter. Lönen är jag helt nöjd med även om Tess brädade mej på den biten!

Vi har flex-system som verkar jättebra så jag kommer ha möjlighet att ta ut lediga dagar och jobba över andra ganska fritt. Inga scrubs heller vilket jag tycker är jätteskönt!

Det enda som känns lite jobbigt just nu är boendet. Jag har ett andrahands boende på g men jag vill ha nåt eget, men det verkar helt omöjligt att få om man inte ska köpa en lägenhet vilket jag inte vill göra förrän jag vet om jag trivs med staden och jobbet. Time will tell.

update

Ja nu är jag tillbaka i norr. Var riktigt nice att få fara ner och hälsa på käre Tess som numera är 25 bast (!) och hennes mysiga familj. Utgång två dagar och vi riktigt slita på både lördag och söndag, men det var det värt!

Idag har jag haft skola och sen har jag löneförhandlat för första gången i mitt liv. Resultatet av min insats får jag väl veta imorron, men kan väl inte påstå att det var min starka sida haha!Emelie Tess och jag i lördags på förferra.


Grattis!

Grattis Tess som fyller 25 år idag!! Om en timme eller så är det dags att sätta sig på buss och sen vidare till tåget mot Karlstad-kil-fagerås!Jag hoppas ju på att vi hittar ett gäng galjar igen som vi gjorde en dimmig natt på NH för ett par år sen!

Jag hör av mig när jag kommer hem på Måndag igen!

hassela lalalalalaaaalaaa

Var riktigt roligt att åka skiiidor i lördags. Glömmer alltid bort hur kul det är mellan gångerna!
Jag vill åka mer!