Sunday, I don't like you.

I vintras och i våras så kom jag till någon sorts fred/peace med söndagar, tyckte om dom ganska så mycket. Men nu. Nu har jag gått tillbaka till att tycka rätt så illa om dom igen.Trots detta ska väl kanske inte glaset vara halvtomt utan halvfullt.(?) Har ju haft en väldigt, väldigt fin helg. Mer än vad man kan begära egentligen. Så trots att det innebär att den måsta avslutas med en tomhetskänsla så är det värt det. 
 
 
 
 
 
 
(Nu ska jag försöka hoppa i mina rutiner lite snabbt här på söndagskvällen, hinna skriva klart min rapport till uppgiften som ska in i kväll, springa och eventuellt handla. Eventuellt avvaktar jag med handlingen tills imorron. Tror nog det är bäst. Så slipper jag stress.)

guten morgen

Alltså det här med att ta kort på sig själv, suck. Så jäkla obekvämt men det får väl gå. Vaknade och hade lite ont i halsen idag, det regnar ute och vänster knä ilar lite. Så förmodligen blir det ingen träning idag. Istället kanske en promenad mellan plugget. Vid 18 blir jag och Madde upphämtade av Gotte och då drar vi till Solna! Ikväll blir det Pasta med skaldjur och vitt vin. 
 
 
 
 
Note: Borde jag kanske färga mitt hår lite ljusare brunt och med en anings röd nyans i? Har väldigt rött hår på bilden och det verkar ju passa ganska bra. (Sommaren har gjort sitt med mitt hår tydligen)

kaffemorgon

Imorse cyklade jag iväg till ica (mina kaffebönor var sluuut) och fortfarande sjukt ovant och nice att få cykla hem igen efter det. (När alla andra cyklar mot stan/jobb). Ska fortsätta med mitt kodande som inte gick bra igår. Inget gick bra igår kan man väl säga. Idag ska bli bättre.
 
(Hjärnskrynklaren jag var hos förra veckan har rört om i mitt huvud, på gott och ont.) TUR att jag pratade med maddos länge igår. Det där med tjejkompisar är liksom ganska viktigt. Även om det finns såna som valde att gå, så finns dom som väljer att stanna kvar när det blåser. Tack för det.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

På tågatationen

Ibland är jag lite dålig på att planera tid. Åkte ifrån vid ett idag och tänkte att jag behövde massor av tid för att hitta en present men det gick ganska fort så nu har jag ett par timmar att döda på stationen innan jag åker hem. Hade hellre satt mig på ett tåg direkt så jag hade kunnat träna ikväll men så kommer det ju inte bli.. Har blivit en del fisk och skaldjur i helgen, blir väl så när man umgås med någon som liksom gillar samma mat! Har varit en väldigt mysig och ganska lugn helg i övrigt :)


torsdag är den nya fredagen!

Hellu. Redan hemma från jobbet och klockan är bara 16. Friskvårdstimmen jag brukar ta på fredagar tar jag numera på torsdagar (svårt att komma in i den rutinen). Men. Iaf.! Fan vad det känns wunderbar att vara ledig imorron, eller ja. Ska till jobbet en sväng för handledning av en liten pojke som ska påbörja sin CI-terapi men sen är jag ledig. 
 
Min lägenhet ser ut som crap så den ska jag städa idag är tanken. Först en PW för imorse tog jag en kortare löprunda innan jobbet (5 km) och sen städa. och plugga såklart. 
 
Egentligen var det tänkt att Göteborg skulle åka till Uppsala men Uppsala åker till Göteborg imorron. Om vi inte hörs innan dess: Ha en bra helg! Tjip!
 


 
 

Going home

Tåget igen. Den här gången norrut, hem. Har varit en väldigt fin men intensiv helg. Jag är mer förvirrad nu än innan jag for. Ibland är livet så komplicerat svårt och ibland undrar jag om jag var överambitiös när jag skrev mina egna spelregler.

Idag lyssnar jag på den fina och duktiga Melissa Horn. Den tjejen kan sina texter. Jag längtar hem och in i min comfortzone.


On the trail

Sitter just nu på ett tåg som ska ta mig till götet över helgen. Ska tydligen på ett Volvo-släpper-ny-lastbilsevent. Får se hur det blir! Ha en fin helg!


kl.04

eh ja. Den tiden vaknade jag i morse. Så trött på att ligga i sängen och snurra så det var liksom lika bra att kliva upp. Nu är kl.07.08 och jag har hunnit med en timmes pw och lång frukost. Kaffet får vara min räddning idag..Vid åtta ska möta upp ett par kollegor för ett skolbesök så det är inte aktuellt att hetsa till jobbet. Skönt faktiskt! Nu när jag jobbar 80% ska jag inte få plus på flexen (vilket vore minst sagt puckat iom att jag går ner i lön!) så övertid är inte ett alternativ!
 
 
Har haft på känn om ett svampstället i Östhammarstrakten och igår efter ett hembesök svängde jag förbi och visst! Hittade höstkantareller! Två påsar till frysen och eftersom det är "tidigt" på säsongen för den sorten så kan jag fara tillbaka och plocka upp dom som nu var små. (om ingen annan också plockar där(!))

sjukt nice!

Alltså ibland har man flytet på sin sida. 

Jag rusade in på Gå & löpkliniken idag, fem min innan dom stängde. Snabbt fram till min modell jag brukar köpa och frågade om dom inte skulle sänka priset med 300 kr som sina konkurrenter gjort. Han tittade tveksamt på mig och efter att jag provat skorna sa han "okej". Nöjd tjej som gick ut från butiken 1200 kr fattigare istället för 1500 kr. 
 
 
Vad det är dyrt med träningsskor!
 
 
Och! Min höft är så mycket bättre nu. Imorron ska jag ta min första löptur om jag inte har ont efter dagens promenad/joggingrunda. nice!
 

God morgon

Fin söndag! Min höft är lite bättre, haltar inte numera iaf. Pratade med några sgkollegor i fredags så jag hoppas min hemmagjorda rehab kommer funka! Tills dess blir det promenader och ingen löpning.. Åh vad jag saknar det redan.


Idag ska jag försöka plugga en hel del för nästa helg kommer jag inte hinna det.