Ski-premiär

Ja, vad ska man säga. Jag älskar att stå på ett par skidor (däremot är det dags att köpa nya; Bandit). Idag har varit helt fantastiskt. Fina vänner och fint väder!




Webdesign och IDA2

Har påbörjat ett nytt grupparbete med folk som inte läser kog.vetarprogrammet som jag gör. Dessa människor jobbar på reklambyråer främst i sthlm eller läser it & media i sthlm, dom har alltså koll på arbetsmarknaden. Och hej och hå, "ALLA reklambyråer i sthlm söker interaktionsdesigners nu", musik i mina öron? Hell yeah.

Utvecklingen har tydligen sett ut så de senaste tre åren och det pekar fortfarande åt samma håll. Förhoppningsvis hinner inte trenden svänga innan jag blir klar.


Old pics från Umeå-tiden:


Hittade den där toppen i min garderob, den är ju fin! Ska användas i vår till kjol eller jeans och klackar.
Åh ge mig vår nuuu!


Imorron åker vi till Romme, ska inventera mina skidgrejor så allt finns redo. Skydd, hjälm, pjäxor, skidor, stavar, googles, underställ und so weiter ska med.


Nu ska jag ut på en löprunda, sen läsa i "användbarhetsboken", ikväll är det film med Erica och Madde. Lugn och fin helg.

Onsdag - mitt i veckan.

Ikväll har jag suttit med en rapport som behövde komplettering. (Man kan ju tycka att efter snart fyra år på universitet/högskola och c-uppsats i bagaget så borde jag kunna det här med referenshantering. Icke!

Om jag ska vara ärlig tycker jag det är fruktansvärt tråkigt med referenser och jag tänkte att, kaaanske kunde jag komma undan de första kurserna på a-nivån. De var petigare än jag trodde...

Har hunnit med vardagsrundan och funderar kring när jag ska hinna med ett gympass den här veckan. Kaaanske ska jag ta och testa gymmet på jobbet istället för att få tid till actic, hm. Svårt det där med nya miljöer.
Aja, det är onsdag idag och jag tänkte mest säga, Hej!


Ps. Förra veckan fick frågan vad jag vill bli när jag är klar med skolan. Interaktionsdesigner kanske?
Fast vem har sagt att jag är klar om tvåkommafem år? ds.




morgonstund

Min favoritstund på helgen är helt klart morgonen. Utan tvekan. Att vakna vid åttatiden och göra iordning en god frukost och sen dricka kaffe efter det. Frukostproceduren ska gärna pågå i en timme eller så. Skumma igenom nyheterna på både internet och på tv:n, i lugn och ro. Den här tiden på dygnet trivs jag väldigt bra att vara själv, utan att behöva ta hänsyn till någon annan.


I höstas träffade jag en kille ett tag, vet inte om det var han eller jag själv men det blev aldrig riktigt så där härligt på morgonen. Antar att det kanske var han Och jag som var problemet.

Mitt "ex" och jag kunde ofta äta frukost i sängen på helgerna, det var mysigt. Kommer dock inte riktigt ihåg om det var så där härligt som jag ofta kan känna med mina helger numera. Borde nog kommit ihåg det isf haha.

Pricken över i:et just nu är att alpinsäsongen är i fullrullning, igår var det damerna och just nu visas herrarnas åkning. Byggmark förvånar och gör ett hyffsat åk.





Fredagens aw på Tilltugg

Igår var jag och T på Tilltugg och firade in helgen. Skulle egentligen postat inlägget då men det blev nåt fel tyvärr.
Idag har varit lite lugnare.

outside my comfortzone.

Hello, var ett par dar sen sist. Fullt upptagen av livet. Fick mail av min mor tidigare idag med en ängslig fråga om jag hann med annat än "jobb, träning och skola?" ja mamma, tro mig. Jag lever, och inte bara lever. Varje del av mig lever och jag frodas.


Jag är utanför min comfortzone just nu och utmanar mig själv. Det flyter, jag flyter.


finsittning.

Igår var det finsittning på ög och innan det var vi samlade i universitetsaulan för att se diplomeringscermonin. Får mig att tänka på min egen examen, så många saker i livet vi sa hej då till den dagen. Nu så här i efterhand känns det inte lika vemodigt som det gjorde där och då. Jag är så nöjd med hur mitt liv ser ut idag och är glad åt alla fina minnen från Umeåtiden.








Med kaffekoppen i handen.

Liten update...

Idag fick vi äntligen våra nya telefoner på jobbet, Iphone. Vit fin telefon som kommer vara en kär följeslagare framöver.





Med den kommer vi kunna läsa jobbmailen hemifrån. Hur bra är inte det?? Äntligen. Hej då sunkiga Sony-Ericssontelefonen, hello Iphone. Fick också lite bra att ha-grejor, adapter till bil osv.


Meeen, jag har inte tid att studera den vidare för nu har jag avslutat min arbetsdag och ska sätta mig med min ena hemtenta som jag har denna vecka.





Nuuu kör vi!

söndag.

Idag har jag inte gjort många knop, tog en promenad och passade även på att handla lite grejor som kanske kan slå ut förkylningen/halsontet/hostan..imorron är det back to reality, jobb och tentavecka. Har verkligen Inte tid att vara sjuuuk.



Rome, Italia.

De flesta har nog sett alla bilder från fb nu men jag tänkte att jag skulle lägga upp några favoriter här på bloggen iaf.



Första dagen begav vi oss bort till Vatikanen, galet lång kö så vi tog en guidad tur och kom förbi kön.





Dag två kikade vi på colosseum och Titos område, alltså gamla Rom.











Good mat varje dag.



Fontana di Trevi var väldigt fint. Trodde den skulle kännsa liten och fånig men det stod Spanska trappan för.



Dag tre, (eller egentligen fyra om man räknar första dagen då vi var bakis och tog det lugnt) så kikade vi runt på stan och såg lite fler häftiga byggnader.




Vi såg alla de stora sevärdheterna utan att stressa ihjäl oss, åt goood italiensk mat, glass och vin. Resan var precis som jag hade tänkt mig och lite till.

Dessvärre smittades jag av maddes halsont som inte vill gå bort. Usch. Over and out.

Lördag i Uppsala

Idag har jag hängt med Tess och Tommy, ni är ju så söta ihop! Vi har härjat runt på loppisar och kikat runt, utan större lycka.  Avslutade allt med en god lunch på Lingon. De har någon slags lunch/brunch där på lör-sön med fiskar och lite annat, passade mig fint. Vet inte riktigt om t och t gillade det så mycket dock, de är ju inte så inne på fisk.

Efter att jag sa hej då till dom gick jag förbi ett par butiker och hittade fredagens klänning på rea.! Nästa helg tar Fina Erica examen och då är det finmiddag på ÖG, innan det ska vi på banketten där det ska hurras för alla duktiga studenter som nu avslutar sina liv som student.



Ser rörigt och slafsigt ut men gott var det!







Bättre kunde det inte bli. Funderar på om den ska sys upp på framsidan så knäna tittar fram men spara längden på baksidan, för att ge en liten elegantare känsla på klänningen. Ikväll ska jag promenera över till Madde för att kika på bilderna från Rom och konferera lite om klänningen.

Ännu en lyckad dag. Jag har så många fina saker att se framemot. Nästa helg är Ericas examen, sen ska jag och madde iväg till sthlm för fotografiska och träffa jonas. Sen ska jag försöka komma iväg till Romme (?) med finaste vännerna innan Alperna närmar sig. Jag räknar med att skolan ska fungera som under hösten mellan varven - alltså att jag ska hålla det flytande och klara alla deadlines och tentor. I vår väntar två träffar nere i Skövde med min klass. Ska bli så kul!

Efter allt detta är det påsk och eventuellt en resa till Barcelona. Hur/När blev mitt liv så bra?

tolvtimmar

I natt tog jag hostmedicin och sen däckade jag i tolv timmar. Tror jag behövde det, resan hem igår var ganska ansträngande. Resandet i den här resan har över lag varit lite påfrestande. Anslutande tåg som inte kommer, resväskor som nästan tappats på vägen und so weiter. Vi kom iallafall hem efter en helt fantastisk resa.


Bilder från resan kommer senare. Nu ska jag ut på en powerwalk, min kropp är inte riktigt i form för en löptur som jag egentligen skulle vilja bege mig ut på. Ikväll väntar tjejmiddag med Maddos och Erica, lovley!

Gratzie

Vid tolvslaget skrek jag rakt ut: - Äntligen! Rakt ut i den iskalla decembernatten som precis hade gått över till Januari, 2012. Efter det andades jag, andades ut och log. Jag upprepade proceduren igen, jag andades och log. Kort där efter möttes jag av varma läppar och ett: Gott nytt år.




Året 2011 är slut och jag kommer aldrig glömma det året. Det var året jag lärde mig vad känslor är. Jag har lärt mig vad sorg är och vad det kan innebära. När du har lärt dig gråta floder över stora sorger kommer du också finna dig själv att gråta över små fina saker, och som för första gången då också skakar om dig.