Partaj!

Snabb uppdatering här via telefonen! Ikväll inflyttningsfest hos Sofia. Min höft gör ont och jag gillart inte.. Ha en fin kväll!!


Skolan är igång!

Igår var vi i sthlm (grönan) och kikade på den bästa, the one, the man. Lars Winnerbäck! Alltså shit. Det var flera år sedan (tyvärr) jag såg han sist. Naturligtvis fick han galet bra kritik av pressen idag. Det var liksom rysningar-i-hela-kroppen-stämning när han spelade. 
 
 
 
Och nu har skolan börjat. Jag har varit sjukt opepp på att börja igen hela sommaren men lagom till starten så har jag kommit i fas och känner mig SÅ redo! (Nu ska jag alltså försöka klara av en programmeringskurs!)
 

nygammal kärlek.

Har fått nytändning på Davin Degraw, han är förjäkla bra. Ikväll bjuder jag på två godigar som poppas i mitt hem. Men först tänkte jag visa tre fina bilder från dagens planeringsdag, vi åkte först färja och sedan båt ut till en helt fantastisk ö. Kommer dock inte ihåg namnet på den men den ligger vid Gräsö, i Östhammars kommun. Fokus på dagens planeringsdag var att umgås. Imorron och onsdag kör teamet vidare med planeringsdagar men då från fyrhuset, som vanligt. 
 
 
Den där fyren gick vi upp i och alldeles intill den åt vi en grym laxlunch! Vardagslyx att få spendera en hel dag utomhus i augustisolens sista dagar.
 
 
 

happy söndag

Bjuder på två screenshots från min htc. Pretty nöjd med min distans igår, drygt 1.4 km men avg stämmer inte tyvärr (var högre tid än så) (runkeeper är långt ifrån en bra springapp! note: hitta en bättre). Ibland känns benen så starka. Älskar den känslan. Nedan är lite från min Instagram också, den uppdateras betydligt oftare än den här bloggen. Jenedn is my name.
 

fredag.

godkväll.
 
Fredag. Den här veckan har varit konstig. Har haft en seg och onödig känsla i kroppen hela veckan. Trots att min vecka har sett ut som följande:

Måndag: Löp 6 km
Tisdag: Löp 6 km Middag hos Sofia med Madde.
Onsdag: Middag på station med ett par kollegor. Strålande S.O.L. Lång promenad med p3 dokumentär i lurarna efter middagen.
Torsdag: Löp 5 km. Middag hemma hos mig med Sofia Madde och Robin. Efter det spelade vi Munchkin i några timmar (funfunfun). 
Fredag: Löp 6 km. Äntligen hemma i soffan (!). 
 
I helgen ska jag till Sthlm en sväng och träffa Filippa, sen ska jag faktiskt mest ta det lugnt tror jag, och lära mig wordpress. Over and out. (sov helt värdelöst i natt, somnade vid tre, jobbiga drömmar och vaknade av mitt eget tandgnissel vid typ femtiden. fan också för denna dumma ovana jag har börjat med.) 
 
 
 

Onsdag

Missade ju naturligtvis att hämta alla bilder när jag var hemma ihelgen (så kan det gå!). Dropbox kanske?
Var en fin sommarhelg iaf, något kallt men det är inte ovanligt vid Höga kusten i slutet på sommaren.
 
 
 
 
 

Regn på g?

Hallå igen,har märkt att det finns mer tid för att uppdatera en blogg i Uppsala än i Härnösand ^_^. Ganska lugnt på jobbet den här veckan, startar i lugnt tempo efter semestern..! Har min nya favvotröja idag, orange har blivit en fin färg. Ikväll bullit med en kollega och innan dess ska jag försöka hinna bränna av en liten femma i spåret. Ha en fin dag!


update

Hallådär.
Nu är sommarsemestern slut och jag är tillbaka i Uppis tills veckan börjar närma sitt slut för då ska jag faktiskt fara hem igen. Jag vet att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera men det är så galet mycket som händer hela tiden och jag njuter av varje sekund av allt.  
 
Helgen spenderade jag och min fina familj i Åre med att rida islandshästar och paddla forsränning (sjukt häftig omgivning och aktivitet). En riktig familjehelg och jag är lyckligt lottad över den fina familj jag har. När jag är hemma i helgen ska jag försöka skramla ihop alla bilder från sommaren och sedan lägga upp ett album på fb, även bloggen kommer få några bilder. För er som inte är min vän där ^-^