onsdag. snart helg.

Nu är det jul i mitt huuus. Min första egna gran, i alldeles lagom storlek.Nu måste jag ruuusa, spelkväll ikväll! (min pluggnivå är lite lägre under de här två kurserna...får se om jag får sota för det senare..hm.)

Leva är viktigt!

norrlands.

Blev lite utgång igår, ehum.
Varit seg som attans idag. Inte ok. Ska bli skönt med måndag imorron så rutinen trycks tillbaka igen.

cam

Jag hittade webcameran på min dator idag, det var ju inte så svårt när jag använde sökmotor och engelska..hm.
Nuuu ska jag ut och springa!

testing...Fredag

Idag har jag och en kollega haft roliga arbetsuppgifter, vi har varit på jakt efter fler grejor till vårt nya fikarum och lunchrum, det blir så fiiint. Idag hängde vi på IKEA, åt lunch och letade gardiner mm. Jag kom hem med en minijulgran som nu pryder mitt fönster så fint. Smygbörjade med julpyntet redan idag. Hittade också tyg till min fotölj. Andra gången, sista gången. (Hoppas jag..)Ikväll jag har pluggat tillsammans med J, vi har kommit en braaa bit på vårt grupparbete..fortsättning följer.
Har också hunnit prata med en mycket pigg pappa. Han var helnöjd för han kikade på timråmatchen live via Ipad och ett mycket bra tv-kort, tur med teknik ibland.

Tisdag.

Idag stänger jag ner tidigt, lägger mig i sängen och kurslitteratur.
Ibland orkar man faktiskt inte mer än så.

1/12

Cheeers, jag har klarat de första två kurserna på min utbildning: Kog.Intro + Social interaktion och kognition.

1/12. Det går fort i hockey, som J sa.

Time flies.

Ibland, eller ofta undrar och förundras jag över tiden. Tiden läker sår. Time will change. Change you.
Jag har tagit mig igenom tiden. Den där jobbiga tiden och nu står jag här. Såren har blivit ärr, ärr som alltid kommer finnas kvar. Ärr som symboliserar mina val och handlingar jag gjort, som jag äntligen kan acceptera. Förändrad är kanske ett bra ord, och ibland saknar jag den där tjejen jag en gång var men ofta är jag glad att att hon har gett plats åt en ny.

Året börjar närma sig sitt slut och jag är så glad över det. På nåt sätt känns det symboliskt och fint att året ska avslutas och slutligen sätta punkt för allt som varit. Det här året började på det mest tragiska sätt och fortsatte så genom resten av året. Den delen av mitt liv har haft sitt avslut men även andra sår har tagit plats i mitt hjärta under senare tid. Jag har haft tur för trots allt som hänt, speciellt den sista månaden så har jag fått dela det med personer i mitt liv som betyder så mycket.Jag antar att söndagar är en dag då många funderar över livet. Jag brukar göra det men inte på ett dåligt sätt, mina söndagar är ofta fina. Det enda som saknades idag var solen på min löprunda.


Torsdag, en av alla dagar i veckan.

Idag ringde en trött och ganska groggy pappa vid tre-tiden. Idag gjorde han sin operation, allt gick fint.
Allt gick bra.


Höst och vår är nog Sveriges finaste årstider och Solumshamn är nog en av de finaste platserna jag vet.

Förberedelse till fars dag. Då vi skålade för världens bästa pappa.


Nu ska jag iväg till Maddos för promenad och prat.
Ha det fint och kram på er.

farsdagsmiddag

Ikväll har vi haft farsdagsmiddag, kanske kommer lite bilder imorron.Take care.

mitt i veckan.

Igår kom Lisa hit på en snabbvisit. Hon klev upp tiiidigt i morse (natt) och tog tåget ut till arlanda och vidare mot Italien (!). Vi hann med lite sushi och glass med Mats och Jörgen, tevligt att träffa dom två också.


Idag tog jag bussen ut till Östhammar tidigt, kände inte för att jobba mer än till lunch = flex ut. Because I can. Ska läsa lite litteratur (Cognitive psychology: Mind and brain) men först ska jag unna mig att springa utomhus medan det fortfarande är ljust ute.


Lördagen i bilder

Här kommer lite bilder från igår. Tog för ovanlighetens skull lite kort.
Ja, det var en intensiv kväll med singstar, drinkar och mycket dans. Slutade med att vi stod i hallen med hårspray och rött läppstift i högsta hugg.

"Vad tycker du bäst om, att bli killad på ryggen eller massage?"

Nu ska jag cykla iväg på singstarkväll med finaste vännerna, tänk att jag lyckades hitta så fina i Uppsala. Sen ska vi eventuellt ut på det. Den här helgen är helt optimal.Ser lite sur ut men det var inte poängen med bilden, fick till liknande lockar som min snälla frisör. Guld!

Fredag.

Känslor som egentligen är motpoler, molande sorg och ögonblick av kärlek på samma gång.
Hjärtat klarar mycket, och tur är väl det.Nyss varit hos frisören och fått håret klippt och lockat i fina lockar. Med nya skor åker jag nu till Upplands Väsby.
Ha en fin fredag, du får bara den här fredagen en gång.