.

Jag vill åka till alperna, en hel säsong. Till Frankrike och bara bli grym på offpiståkning. Viga en hel säsong åt att bara åka och bli bra.

Jag vill åka till Berlin, Tyskland med mina äldre bröder. Dricka öl och äta zweite frühstück.

Jag vill att allt ska bli bra, att jag kan lita på.

Jag vill vara nära min familj.

Jag vill ha Mitt/ett piano i min lägenhet.

Jag vill inte vara så otålig. Jag vill lära mig njuta av här och nu.

Jag skulle vilja våga anmäla mig till tjejmilen och få en bra tid.

Jag vill våga hoppa. Och landa fint. 


Jag vill mer.

torsdag.

Vanlig dag på jobbet idag. Allt flöt på. Skönt. Inte så mycket att fundera på och jag hann faktiskt avsluta det jag påbörjade. Efter jobbet var vi och åt på Stockholms Nation. Tänk vilken tid att vara nykläckt student i ett vimmel av ivriga studenter, "Våren är ju här".


Han vill äta kakan och ha den kvar. "Han borde verkligen bevisa för en gångs skull att han verkligen vill vara med dig, Har han gjort?". Svaret är givetvis nej. Nej men, han talade om det, tusen gånger. Jo fint, men när Visade han det senast?. Kommer inte ihåg.


Bruno Mars - Grenade


Jag borde verkligen skita i det här nu. Snart helg. Vi ska fira Madde, hon fyller faktiskt 25. Livet Går vidare.

andras känslor

Vad man kan påverkas av andras känslostormar. Min mor är inne i ett underbart känslomässigt rus och ringde för att berätta vilka fina blommor hon har fått skickat till sig idag på eftermiddagen. Hon om någon förtjänar den här känslan efter ett år av helveteskänslor som aldrig ville försvinna ur kroppen. Att så mycket känslor, åt båda håll kan lyfta och sänka. Jag rider på hennes våg av lycka för en stund. Vad hon förtjänar just detta och just nu. I en verklighet som kommer bli på riktigt. Ingen fantasibubbla.

tomt


.

"jag ringer dig imorron"

Igår, ost och vinkväll hos Erica. Idag flyttt med Tessans alla möbler och kartonger.
Jag är trött, sliten och sjukt besviken (när ska jag lära mig??) God natt.

Aldrig mer. Det är klart nu. Jag är klar.


Jag har/håller på att vända blad. Jag har pratat och pratat och pratat och pratat om det.
I'm done nu.


Imorron åker jag min kollega till sthlm igen. Nätverksträff för KaTid så det blir säkert helt ok. Sen är det inte långt kvar till semestern och den kommer bli så bra. Jag och T har en massa fina planer så det är verkligen något att se fram emot.


Sara Varga - Spring för livet. En låt jag borde ha lyssnat på för längesen.

utan dina andetag

Inatt drömde jag om massmord. Jag har fått en bok av Terese som beskriver vad symboler betyder. Ordet massmord fanns inte så jag fick nöja mig med ordet mord.
Det var tydligen inte så positivt.

nöta bort och hoppas innerligt

Fredag, veckan har varit lång och tung. Är så glad att jag har Tessan här som får dagarna att kännas lite bättre, våra promenader har verkligen varit guld värda. Utan dej hade allt varit så mycket jobbigare.
Ikväll ska jag möta upp Tessan och en kollega till henne + vänner för lite vin på Katalin, blir nog bra. Glömma min tunga skugga för en stund och bara ha det trevligt.
Dags att skaka bort tårarna och sätta på leendet, jag som alla andra klarar att vända från det här. Jag ska vända.