EN-GÅNG-I-VECKAN?

Har märkt att det ofta blir inlägg på lördagar om det nu blir några inlägg. (!)
Veckan har varit bra, har haft yrkesträff i veckan med habbens arbetsterapeuter och det är ju alltid lika trevligt. Den här gången var vi i Bålstas nya lokaler. Fint.
Avslutade arbetsveckan på ett särgymnasium här i Uppsala och jäklar vad många ungdomar jag "känner" där nu. Var ju ett tag sen jag var där sist och har inte riktigt tänkt på det tidigare. Det är trevligt att jobba med dom där ungdomarna. Dom är ju inte så blyga direkt utan det är "MEN HEEEJ, vad gör DUU HÄÄR?!" i skolkorridoren. Kul att få se dem i trygg och van miljö istället för hos oss.
Ikväll skulle det egentligen vara inflyttningsfest hemma hos mig men det har blivit ändrade planer. Istället ska jag, madde och linnea ses här hemma och dricka lite vin och se vart kvällen tar oss. Blir lugnt och bra tror jag.!
Nu combat!

lördag

HELG! Så skönt, ska snart iväg på lite träning. Tanken var att jag skulle på spinning men min sömn är inte som den borde. Har jättesvårt att sova hela natten utan att vakna (pigg) när man borde sova. Så lite combat får det bli istället. Går ju fint för det är ett väldigt bra pass just nu!
Sen skulle jag och Tess iväg på en liten seconds turné men vet inte om jag hinner både det och hitta en present till en viss soon to be 25 åring nere i Lund!
Emma smygfotade mig och J när vi var i Härnösand för några helger sen. Han ville lära sig en låt men han var inte så vidare bra. Stora baskethänder passar inte riktigt på pianotangenterna haha.