Det kanske inte är så självklart alla gånger

Idag har jag varit en sväng på stan, hittade en svart sammetskjol som jag tänkte ha ikväll. Vi ska på Norrlands som har 04 släpp. Ojoj vad jag har börja lära mig alla dessa uttryck som studenterna använder sig av i denna stad! I Umeå skulle vi väl säga att de har eftersläpp till 04.

Ibland får jag en sån där blixt-saknad av Umeå-tiden. Allt var så självklart då.
Men jag är tacksam för det jag har idag också, tro inte annat.!

Har även bokat biljetter hem till H-sand. 20:e åker jag upp, kommer ner till Uppsala den 30:e för att fira nyår här. Känns skönt att ha givna Nyårsplaner i ytterligare en ny stad. Undra vart det blir nästa år..(?)


Kvällens låt:

 


Ha en fin kväll så hörs vi!


dagens pedagogik

Idag berättade en kollega (special pedagog för övrigt) hur han hade sparkat på en bil som kört ut ur en rondell Föraren stannade bilen, öppnade dörren och skrek" vad gör du?!"
Kollegan skrek tillbaka" Lär dej blinka innan du åker ut ur rondellen!"
Kvinnan i bilen skrek tillbaka" Hur fan ska jag kunna blinka samtidigt som jag pratar i mobiltelefonen!"
Finn ett fel.

Idag drog vi storstäd här på eddagatan 13, lite tragiskt att man ser stor skillnad före och efter egentligen. Antar att det är ett tecken på att vi hade ganska stökigt..

Nu: Gossip Girl.
Imorron: Fredag!

 
Bättre att säga ingenting.

 

Onsdag idag. Hektisk dag på jobbet, men jag trivs med att ha lite stress så där.. Ska dock ha ett snack med Uppsala-chefen om vår lilla ärendelista vi har, min metor och jag.

Ska på spinning om en stund, sedan bär det av mot SF-spegeln. Vi ska se New Moon!

as if you would.

Guten morgen!

Här i Uppsala är livet fortfarande fint. Det är fredag och jag är faktiskt hemma och tar det lugnt. Har inte riktigt återhämtat mig från en dimmig natt för cirka 2 veckor sedan. Jag och Tess valde att dra på efterfest till kl06, upp dagen efter och hoppa i balklänningen, som för övrigt visade sig vara lite stor...MEN, kul hade vi!


Den fina Melissa Horn.