musik

http://www.youtube.com/watch?v=37rBTst0Bsc

Har precis lärt mej hur man lägger in från youtube. men det kunde man icke göra med denna låt, drygt. Men klicka på länken och lyssna på denna underbara låt!  NU!

Adios

Längtar till det där bakom hörnet

Hola, det var ett tag sen jag var in här,men så är det. Ibland har jag helt enkelt annat för mej.
Imorron kommer den efterlängtade helgen. Hej och hå vad den är efterlängtad! Imorron ska bli sådär som man vill att alla dagar ska vara: lite skola, lite träning, lite city, lite god mat, öl och ett humör som är på topp. Sedan ska vi avsluta dagen med en solnedgång och musik som skriker vår!


image147
Jag idag påväg till IKSU med Tess!Let's twist

Igår hade vi spexpremiär, hur kul som helt!

image146
Vår gruppbild i programbladet för året.

söndag

Idag har jag varit bakis kan jag lova! Drog iväg till Lärarhuset vid två tiden och trodde att vi skulle ha genomdrag med spexet men icke! Där satt vi i fyra timmar och rullade tummarna som andra ufon! Drygt..Men vid 18.30 började vi packa in på teatern så nu börjar det närma sig! Spännande.

Igår var kul, men som sagt bakis idag efter ett par öl förmycket igår. Hade en trevlig kväll men dagens fråga är varför jag betalade in mej på villan när dom andra stod utanför och dividerade om vi skulle dra till Corona istället, som sedan slutade i det sistnämda. Så jag betalade två inträden igår, inte smart.

image145
Heléne, Linda, Tess och jag igår.

Nu är det dags sova, mycket trött vill jag lova!

singstar och guitarhero

Igår spelade vi guitarhero och singstar hos Maja och Mattias, grymt roligt och ett mycket bra sätt att spendera en fredagkväll på!

Dessutom var Mattias så snäll att fixa mitt klockhalsband, vilket inte var en lätt historia. Nu ska det användas och shit vad jag kommer bli bra på att både hålla tiden och veta vad den är oavsätt vilken tid på dygnet det är! Jag kommer nog bli nya frökenUr när jag tänker efter.

Nu ska jag iväg och dansa ett par timmar, nästa vecka smäller det. Umespexarna entrar scenen på saga och shit vad vi kommer vara bra! Ha en fin dag och hoppas ni har en fin sol! Latah.