Nyår

Nyår på Söndag. Och jag har panik. Börjar bli sjuk, ont i halsen och snuvig. (går kräksjukan på jobbet, hej tar gärna den lagomt till nyår) Ska också hinna köpa en klänning att ha på mig.

Så imorron ska jag och flips åka till sundsvall i jakt på en klänning till mej.
Hoppas det ordnar sig.


God Jul


Julafton igår, lyckades inte göra något julgodis. Brände allt. Efter det tog min äldsta bror tag i det hela och styrde upp lite chokladbollar. gott!144335-7

Att tänka cement och järn

Ja då var man hemma igen då. Känns konstigt och bra. Har för tillfället inget rum, pappa håller på att lägga golvvärme och nytt golv i rummet så jag känner mej lite vilsen just nu :)

Hemfärden igår var väldigt intressant. Petra och Daniel som jag åkte med lovade mej att det skulle gå både sabbare och billigare att åka bil med dom än att ta bussen själv. men efter ca fyra h och inte hemma så började jag tvivla :)
Nä det var inte deras fel, vi fastnade i en bilkö i över en timme och sedan blev vi så hungriga att vi bara "måste" åka in i övik och köpa hamburgare.
Men vi hade trevligt i bilen så det gick ingen nöd på oss. Katten nisse var nog lugnast av oss alla genom att glida omkring i bilen lite lugnt och kolla på utsikten.

Tack Petra och Daniel för en trevlig resa hem, hade mycket roligare med er än om jag skulle åkt bussen!

På tal om cement och järn så tipsade petra om att är man kissnödig och sitter i bilkö så ska man tänka på något hårt, typ cement eller i värsta fall järn. så tack Petra för tipset :)

Årets bästa nykomling: Garnganget!


Att sätta ner foten


Nu är jag less, sätter ner foten för en gångs skull.
Har man en gång PixPaxat Wentworth Miller så har man. Han är min tessan! ;)
144335-6


(så är det någonstans han hälsar ifrån så är det min säng)


Temalåt: Adam Sandler - I'll grow old with you

hemfärd på g

snön faller och julkänslan börjar komma, synd bara att det ska bli plus grader lagomt till julafton...
men ska iaf på årets sista pump ikväll. med rock tema dessutom! riktigt laddad!

ikväll var det meningen att vi skulle ut och härja, känner mej på sånt humör. lovet är nära och det spritter i mina ben, orkar inte med en enda föreläsning till!


årets gaylord: grupp fam*****

so long!

åka bil hit och dit

igår var jag och jonas på birsta/ikea. och idag for vi till sundsvall i hopp om att hitta lite kläder till firmafesten imorron, men efter ca tre h sökande idag och igår så fick jag åka hem med tom påse. det tycker jag är såååå kul! träffade dock två väldigt förvånade sparvar, helén och tessan, haha det var kul iaf!

hare gött

dagens inte-tycka-om låt : 7milakliv (förlåt helén)


stan en sån här kväll i augusti


Säger bara:PixPax

144335-5

Om hälsa


ja så här är det, ät sunt!
tack och hej!

nä men seriöst, kollade i en tidning idag, om just hälsa och nyttig mat. fick några heta frukost tips några bra, några dåliga
stod att det var enkelt och genomtänkt. (?)

bra
1 dl cottage cheese (keso)
färska frukter och bär

lät ju gott.

dåligt "för dej som är lite större" (som det stod i tidningen)
1/2 dl nybryggd espresso eller starkt kaffe
1 dl mjölk

Okej?

Dagens låt: Holly Dolly - Dollys song

SVERIGES MITTPUNKT ;)

Hemma i Härnösand (Härnta) igen. Känns skönt på ett sätt att vara hemma igen, vara liten igen. det är konstigt det där, man blir automatiskt typ tre år yngre då man kommer hem. bra eller dåligt? bestäm själv.

Har jobbat hela helgen, riktigt trist men det är pengar. Fick köra truck, riktigt roligt! haha
Kände knappt igen stället när jag var där, mycket nytt folk och dörren hade byggts om så jag hittade inte ens in till en början...

Fick en liten tankeställare i lördags då jag jobbade. en av de nya killarna var en sån där "typisk raggare", alltså en kille som inte har nån hjärna och bara snackar en massa skit.
ja jag vet, jag har fördomar. men erkänn, jag är inte riktigt ensam.
men iaf, det var första intrycket av grabben och han gjorde det inte bättre genom att tro att jag var helt lost på stället och inte kunde någonting. Han började snacka om hur stället fungera de med mej som om jag aldrig varit där förut och det gjorde mej lite less. inte första gången en kille på jobbet tror att jag som tjej inte kan mer än bita på naglarna till vardags. hej!

Men efter att jag hade jobbat med han en hel dag och insett att han var en "raggare" med mer än en grovsnus under läppen insåg jag att jag hade sån grym förutsättning om vad han varit för människa, insåg jag att det var jag och inte han som satt inne med fördomarna.  

Helgens låt: Smack that - akon & eminem